De laatste maanden van 2019 zijn gezellig druk geweest!
Zo hebben Sinterklaas en zijn pietencadeaus langs gebracht op de babygroep! De kinderen vonden het wel spannend, maar  konden de cadeautjes al heel goed uitpakken!!
De kinderen  hebben een mooie klomp gemaakt, om er wat lekkers in te doen! De dreumesen hebben een zak beplakt met cadeautjes en de baby’s hebben een handje of voetje op de zak gezet.


De kinderen mochten ook nog een keer de baard van Sinterklaas maken, met scheerschuim. Zo grappig om de verschillende reacties van de kinderen te zien. Het ene kind gaat gelijk aan de slag en zit er gelijk helemaal onder, terwijl het andere kind heel afwachtend is. Als wij het dan heel voorzichtig voordoen, proberen ze het ook!


Voor de kerst hebben wij kerstballen gekleurd die de kinderen later op een kerstboom geplakt hebben. De kinderen vinden knutselen altijd erg leuk en krijgen er soms geen genoeg van.  Natuurlijk hebben wij en de dreumesen ook genoten van een heerlijk kerstbrunch samen met de grote kinderen!

 

Aan het begin van het nieuwe jaar zijn wij bezig met het knutselen van  handschoenen en mutsen. Dan staat het volgende thema alweer voor de deur.  Dit is thema Hatsjoe! Kijk maar goed in de groep en hou facebook in de gaten om te zien wat we allemaal doen.

Wist u dat de dreumesen al heel goed uit een gewone beker kunnen drinken?
Hier zijn wij mee aan het oefenen en het gaat de meeste kinderen heel goed af.

Na het fruit moment lezen wij vaak een boekje wat past bij het thema. De kinderen vinden dit prachtig en luisteren aandachtig. Net als het zingen van liedjes! Een aantal kinderen doen al een beetje mee met de bewegingen die horen bij de liedjes. Door de bewegingen te laten zien, vertellen ze ons welk liedje ze graag willen zingen, zoals bv. ‘met de vingertjes’ dan tikken ze met een vingers op de tafel of ze doen de handjes in de lucht dat hoort bij het liedje ‘met 2 handjes op de tafel’.

babygroep